PRVA ONLINE KAFANA NA BALKANU

eKafana - veselite se sa nama!
Donosimo Vam autentične zvuke i atmosferu srpske kafane pravo u Vaš dom. Okupite društvo, naručujte pesme, učestvujte u našem programu. Družimo se sredom i petkom u 20h.

alt
Daleko ste od kuće?

Naša pesma stiže i do Vas! Bilo gde u svetu možete uživati u našem programu!

Nedostaju Vam "naši" zvuci?

Pevamo za Vas samo ono pravo! Ono što u srce "gađa"!

Gde je dobar provod?

U eKafani naravno! Dođite da pevamo, družimo se i smejemo zajedno! Dobar provod na klik od Vas!

alt

Zvezde večeri u eKafani u petak 01.04.2022. Orkestar Panorama:

Postanite član Vesele Porodice i ne propustite ovo vrhunsko veče u eKafani!

eKafana - SVIRKA UŽIVO!

eKafana je jedinstven koncept programa uživo. U okviru programa koji traje nekoliko sati, naši gosti sviraju i pevaju samo za Vas. Sa svakom novom emisijom dolaze nam drugi izvođači koji izvode kafanske hitove. Vaše je samo da uživate, slušate muziku i veselite se zajedno sa nama.

GDE?

Bilo gde! Više ne morate napuštati udobnost Vašeg doma da biste otišli u najbolju kafanu. Sada ona dolazi kod Vas, jer granice nas ne razdvajaju!

KO?

Uvek imamo nove izvođače, koji će sa nadaleko poznatim Orkestrom Panorama i drugim partnerskim bendovima, svirati i pevati za Vas.

ZAŠTO?

Zato što ćete uživati uz najbolju muziku i najveće kafanske hitove! Čeka Vas kvalitetan sadržaj i tako dobro društvo, da je ekstra provod zagarantovan.

MOŽETE I VI

Ukoliko želite možete učestvovati u našem programu. Naručite pesmu, pevajte, pozdravite nekoga, čestitajte bitne datume svojim prijateljima i rodbini.

NAGRADE

Učestvujte u našem programu kao i u nagradnim igrama! Spremamo fenomenalne nagrade za Vas!

alt

Svake srede!? Tako je! Od sada se družimo i svake srede. Taman da Vam "dopunimo" baterije do petka. Pridružite nam se u sredu 30.03.2022. Smiley Band i dobra zabava Vas čekaju!

alt

Specijalno za sve članove Vesele porodice sa godišnjim članstvom, pripremili smo PRVU ONLINE ŠKOLU ZA KLAVIJATURISTE! Naučićete lako i brzo da svirate klavijature uz četrdeset pažljivo osmišljenih lekcija. Ovo je samo jedna od pogodnosti koje članovi Vesele porodice uživaju! Pridružite nam se!

Ako još niste postali član Vesele porodice, to možete uraditi klikom na dugme ispod:

Postanite član
ISPROBAJTE BESPLATNO

alt

PIĆE ZA MUZIČARE

POGODILA VAS JE PESMA? ČASTITE MUZIKU!

Svako ima neku pesmu zbog koje mu srce zakuca jače, a noge požele da zaigraju! Baš tada, u tom trenutku kada podignete ruke uvis od meraka, tada je pravi trenutak da častite muziku i na taj način joj pokažete da Vas je dirnula. Ostavite bakšiš lako, Vaš konobar Neša, rećiće Vam kako!

VESELA PORODICA

alt

KONOBAR NEŠA

PIJANI KONOBAR

Pomalo smotan, ali nezamenjiv! Naš konobar Neša ponekad popije koju čašicu više, valjda ga ponese dobra atmosfera u našoj eKafani, pa mu puno i ne zameramo. Ali to ga nikada nije sprečilo da svoj posao obavi kako treba. Ukoliko naručite piće, naš Neša će ga odneti za pravi sto, valjda. Uvek veseo i sa novom šalom čeka svakog novog gosta! Uvek nasmejan Neša, voli da kaže da nije gadljiv na dobru pesmu, lepe žene i na bakšiš.

alt

NAGRADNE IGRE

ZAVRTITE TOČAK SREĆE

Svake srede i petka vesela ekipa eKafane za Vas sprema iznenađenja. Družite se sa nama, učestvujte u našem četu i saznajte na koji način ostvarujete pravo na fenomenalne nagrade. One su tu da upotpune Vaš doživljaj i provod u našoj eKafani. Pridružite nam se. Čekamo Vas!

alt

VESELA ZAJEDNICA

DRUŽENJE NA ČETU

Šta je kafana bez dobrog društva? Naša vesela zajednica se odlično zabavlja na četu naše platforme dok uživa u zvucima omiljenih pesama. To magično mesto, zvano čet, je mesto gde se stiču prijateljstava. Gde se sretnu dva priljatelja, koja se godinama nisu družila i odlazila u kafanu jer ih daljina deli. Možda se rodi i neka nova ljubav? Nikada se ne zna, ali ono što je poznato jeste da je i na četu podjednako veselo, kao i u našoj eKafani.

VAŠ DOMAĆIN ORKESTAR PANORAMA

alt
PREKO 20 GODINA

Sva Vaša veselja uveličavaju već preko 20 godina.

14 ČLANOVA

Ovaj neverovatan sastav čine 14 stalnih članova. I svake godine su sve brojniji.

ŠIROK REPERTOAR

Poznato je da nema note koju ovaj orkestar ne zna da odsvira. Narodna, izvorna, zabavna muzika.


Orkestar Panorama je Vaš domaćin. Ovaj neverovatan sastav čine 14 stalnih članova. Za Vas sviraju preko preko 20 godina. Nema žanra u kojem se oni ne snalaze. Narodna, izvorna, zabavna, kada su oni u pitanju, zaista nije bitno! Jer tamo gde su oni tamo je zabava, a sada sviraju samo za Vas. Zato nemojte oklevati. Pridružite im se!

alt

10% popusta!! Svi članovi Vesele porodice kao jednu od mnogih pogodnosti imaju i 10% popusta na usluge Orkestra Panorama. Mnogo je razloga da postanete član naše porodice!

Ako još niste postali član Vesele porodice, to možete uraditi klikom na dugme ispod:

Postanite član
ISPROBAJTE BESPLATNO

UTISCI ČLANOVA

PRATITE NAS I PREKO APLIKACIJE

Dok surfujete društvenim mrežama ili radite nešto drugo, neka Vam u pozadini svira muzika sa eKafane. Za trenutke kada nemate pristup internetu, možete gledati reprizu eKafane koju ste ranije preuzeli sa aplikacije. Ono što je bitno aplikacija "Vesela Porodica" je BESPLATNA. Jedan klik je dovoljan da preuzmete aplikaciju za Vaše IOS ili Android telefone.

alt

POSTANITE ČLAN ISPROBAJTE BESPLATNO

Odaberite jedan od paketa i otključajte sve pogodnosti naše platforme. Pratite uživo programe kao i njihove reprize, pohađajte kurseve i ostvarite popust na usluge Vesele Fabrike i Orkestra Panorama. Nema komplikovanih ugovora, naknada za otkazivanje i obaveza. Otkažite online bilo kada, 24 sata dnevno.

alt

KORAK 1

Izaberite godišnji ili mesečni paket

alt

KORAK 2

Napravite nalog - email, ime i šifra

alt

KORAK 3

Unesite detalje za naplatu i završite proces registracije
*za vreme trajanja probnog perioda članstvo se NE naplaćuje

GODIŠNJI PAKET

Osigurajte zabavu na godinu dana i uživajte u privilegijama počasnih članova sa godišnjom pretplatom.
• Pristup svim kursevima koje pripremamo i plasiramo
(za sada kurs klavijature, uskoro i harmonike)
• Ušteda u iznosu od 2 mesečne članarine
• Gledajte reprize Vaših omiljenih programa.
• Ostvarite popust 10% na usluge Vesele Fabrike i Orkestra Panorama.

49.99€

Isprobajte sada
7 dana BESPLATNO

MESEČNI PAKET

Otključajte zabavu na mesec dana.
• Gledajte reprize Vaših omiljenih programa.
• Ostvarite popust 10% na usluge Vesele Fabrike i Orkestra Panorama.

4.99€

Isprobajte sada
7 dana BESPLATNO

NAJČEŠĆA PITANJA

Da, možete pratiti isključivo UŽIVO programe.

Uvek možete to učiniti klikom na link koji se nalazi u opisu videa.

Postoji i posebna mogućnost da budete gost u našem studiju ili nekoj drugoj lokaciji prilikom snimanja eKafane. Ukoliko se snimanje odvija u restoranu ili kafani, imate mogućnost da dođete i uživate u uživo programu svake srede i petka. Javite se na +381 63 297 014.

Naše emisije kao i njihove reprize možete gledati na našoj platformi ili preko aplikacije "Vesela Porodica". Dok surfujete društvenim mrežama ili radite nešto drugo, neka Vam u pozadini svira muzika sa eKafane. Za trenutke kada nemate pristup internetu, možete gledati reprize eKafane koju ste ranije preuzeli sa aplikacije. Ono što je bitno, aplikacija eKafane je BESPLATNA. Jedan klik je dovoljan da preuzemete aplikaciju za Vaše IOS ili Android telefone.

Reprizu emisije mogu da gledaju samo članovi Vesele porodice. Ukoliko još uvek niste, možete se prijaviti za članstvo na sledećem linku postanite član

Nagradna igra se bazira na tiketima. Kupovinom jednog tiketa, imate pravo na jedno učešće u nagradnoj igri. Više tiketa, više šansi za nagradu. Članovi koji imaju godišnju ili mesečnu pretplatu na početku svake emisije dobijaju 3 besplatna tiketa.

Mesečna članarina za Veselu porodicu iznosi 4.99 €, godišnja članarina iznosi 49.99 €.