Banner Image

Šta je to Vesela Porodica?
Decembar 2020

Vesela Porodica je projekat koji je pokrenula kreativna agencija Vesela Fabrika. Takođe, partnerstvo koje Vesela Fabrika ima sa Orkestrom Panorama doprinelo je da ovaj projekat, posle višemesečnog rada, ugleda svetlost interneta i dođe u domove svih ljudi sa Balkana koji su rasprostranjeni svuda po svetu. 

 

Ko je Vesela Fabrika?

Kreativna agencija koja zvanično postoji od 2020. godine, a nezvanično se bavi organizacijom događaja već dugi niz godina. Primarna delatnost i jeste upravo organizacija privatnih i korporativnih događaja, ali i studijski rad, osmišljavanje zanimljivih emisija i rad na marketingu i inovacijama u oblasti muzičkih i drugih umetničkih grana.

Na ideju za pokretanje ovakve platforme dolazi jer se uvidela potreba da se ljudima pruži interesantan video sadržaj u kojem će moći da uživaju sa celom svojom porodicom, sa svim uzrastima i to iz svog doma. 

Vesela Porodica - kako i zašto?

Prvenstvena ideja bila je da se osnuje Prva Ikada ONLINE Škola Tradicionalne i Popularne muzike Balkana. Glavni i odgovorni ovog poduhvata bio je Željko Arsić Krnjevac, šef Orkestra Panorama. U radu na  projektu, došli smo do jedinstvenih sistemskih rešenja kako bi učenici iz celog sveta mogli da na jednostavan, kreativan i zanimljiv način nauče instrument koji vole i to za samo nekoliko meseci. 

Ipak, iz ovoga se javila ideja da ljudima pružimo još raznovrsniji video sadržaj, da pokušamo da očuvamo kulturu i tradicionalne vrednosti. Tako je nastala i Vesela Porodica - jedinstvena video i striming platforma koja će isključivo imati sadražj koji će biti prikladan za sve uzraste i to zabavnog i edukativnog karaktera. Želimo da probudimo umetnički duh u svima nama i omogućimo svima da uživaju u malo drugačijem sadržaju od onog koji se inače plasira. 


 

Želite da postanete i Vi deo naše Vesele Porodice?   

Iako bi se to očekivalo, mi u ovom poduhvatu ne želimo da budemo sami. Želimo da probudimo umetnički duh i ponudimo saradnju svim ljudima koji imaju ideju za inteteresantan video materijal. 

Ako imate neku veštinu i to svoje znanje želite da prenesete ljudima širom sveta, možete nas kontaktirati kako bismo Vaš kurs ili tutorijal objavili na našoj platformi i tako Vama pružili mogućnost da budete prepoznatljivi svuda u svetu! 

Takođe, ako ste muzićari, bendovi, pevači, možete osmisliti svoju emisiju, svoj ''show'', svoj program i javiti nam se kako biste dobili termin u našoj Uživo programskoj šemi i na nedeljnom nivou možete uveseljavati ljude i imati svojevrsne koncerte. 

Ukoliko pak imate predstave, program za decu, stand up komediju ili već neki drugi vid zabave, takođe možete kontaktirati naš tim i mi ćemo zajedno sa Vama napraviti najbolji proizvod i tako, opet zajedno, pružiti ljudima jedinstveno iskustvo. 

Možete sve to snimiti u našem studiju ili, ako za to imate mogućnosti, snimiti u sopstvenoj produkciji i plasirati na našu platformu! 

Za sve informacije oko saradnje, možete nas kontaktirati na: +38163297014 ili email: marketing@veselafabrika.com.

Vaša Vesela Porodica!