Banner Image

Politika privatnosti

Politika privatnosti

1.Opis usluge

Svrha ove Politike privatnosti je da Vas informiše o informacijama i podacima koje prikuplja kompanija Vesela Fabrika kada koristite ovu uslugu, o tome kako čuvamo Vaše podatke, podatke koje prikupljamo i u kojoj meri se Vaši podaci mogu koristiti .

Vesela Fabrika ozbiljno shvata Vašu privatnost. Ne iznajmljujemo, ne prodajemo i ne delimo Vaše lične podatke sa trećim licima, osim kao što je navedeno u nastavku. Ovu politiku privatnosti možemo s vremena na vreme ažurirati. Vi ste registrovani korisnik kompanije Vesela Fabrika, stoga ćemo pokušati da Vas obavestimo o svim materijalnim promenama putem elektronske pošte. U suprotnom, na web lokaciji www.veselaporodica.com često proverite i pregledajte poslednju i najnoviju politiku privatnosti koja je tu postavljena.

Vesela Fabrika Vam pruža mogućnost pregleda, uklanjanja i modifikovanja bilo kojih ličnih podataka koje ste prethodno dali prema Zakonu o zaštiti podataka iz 1998. godine. Molimo Vas da nas kontaktirate direktno putem elektronske pošte kako biste uneli promene vezane za Vaše lične podatke. Takođe, svoje lične podatke možete izmeniti prijavom na svoj nalog kod Vesele Fabrike i ažurirati svoje podatke, tako što ćete kliknuti na svoje korisničko ime u gornjem desnom uglu stranice, a zatim kliknuti na  polje PODEŠAVANJA.

2. Prikupljanje i korišćenje podatak

Prikupljamo jedino Vaše lične podatke koje ste sami odabrali da pružite tokom Vašeg procesa registracije. Kao deo procesa registracije a u cilju korišćenja usluga Vesele Fabrike, potrebno je da nam dostavite svoje puno ime i prezime, boravišnu adresu, adresu elektronske pošte, telefon, državu, poštanski broj i podatke o naplati, uključujući podatke o kreditnoj kartici (sa koje se vrši naplata) ili podatke Vašeg Paypal naloga. Svi podaci se čuvaju u Sjedinjenim Američkim Državama. Možete se odlučiti da ne pružite nijednu od gore navedenih informacija, ali u tom slučaju nećete biti u mogućnosti da koristite usluge Vesele Fabrike ili nekih njenih određenih funkcija. Vaše podatke zadržavamo do 30 dana nakon brisanja Vašeg naloga. Nakon 30 dana svi Vaši podaci su u  potpunosti uklonjeni iz našeg sistema.

3. Analitika

Možemo prikupljati i čuvati određene informacije o Vašoj interakciji na sajtu Vesele Fabrike i njenim uslugama, uključujući „kolačiće“, IP adrese, tip pretraživača, tip uređaja, lokaciju, provajdera Internet usluga (ISP- Internet service provider), ulazne i izlazne stranice, operativne sisteme, oznake vremena / datuma. i druge povezane podatke. Vesela Fabrika koristi ove informacije isključivo u cilju poboljšanja kvaliteta naših usluga i proizvoda. Ukoliko odlučite da odbijete „kolačiće“ putem svog pretraživača, imaćete određena ograničenja u korišćenju usluga Vesele Fabrike.

4. Obaveštenja putem elekronske pošte

Kada se registrujete za korišćenje usluga Vesele Fabrike ili kupovinom bilo kog proizvoda od dobavljača koristeći usluge Vesele Fabrike, Vaša e-mail adresa će automatski biti navedena na spisku adresa kompanije Vesela Fabrika. Dobićete mail dobrodošlice, informacije o nalogu i ostale marketinške informacije povezane sa servisima Vesele Fabrike i proizvodima koje ste pregledali i kupili. Od nas takođe možete periodično primati elektronsku poštu sa obaveštenjem o novim funkcijama, proizvodima, naslovima i ostalim povezanim informacijama vezanim za usluge Vesele Fabrike. Možete se odlučiti da onemogućite primanje elektonske pošte od Vesele Fabrike, međutim ukoliko to učinite, nećete biti u mogućnosti da primate zahteve za tehničku podršku, ažuriranja naloga i obaveštenja, ažuriranja proizvoda, bezbednosna ažuriranja ili ažuriranja Uslova poslovanja kao ni ažuriranje Politike privatnosti Vesele Fabrike. Ukoliko u bilo kom trenutku zaboravite podatke o Vašem nalogu, možete se ponovo prijaviti na web sajtu Vesela Fabrika i kliknuti polje vezano za zaboravljene podatke o prijavi koji se nalazi u delu ekrana vezanog za prijavu. Ubrzo nakon toga će Vam biti prosledjen link za resetovanje lozinke zajedno sa daljim koracima vezanim za resetovanje podataka o nalogu.

5. Poslovne promene

U slučaju da Vesela Fabrika prođe kroz poslovnu tranziciju, kao što su spajanje, pripajanje sa ili od strane druge kompanije, uključujući delimičnu ili svu imovinu, svi podaci o ličnosti koje imamo u evidenciji će se verovatno preneti tranzicijom.

6. Bezbednost

Upotrebljavamo i štitimo sve podatke putem SSL šifrovanja i drugim merama bezbednosti, kako bismo bili sigurni da su Vaši podaci zaštićeni i bezbedni. Međutim, imajte na umu da, iako preduzimamo dodatne mere kako bismo zaštitili Vaše podatke i integritet Vaših podataka, ne možemo da garantujemo da će naše mere bezbednosti sprečiti neovlašćeni pristup. Molimo Vas da preduzmete odgovarajuće korake kako biste održali sigurnost podataka o Vašem nalogu. Preporučujemo Vam da postavite lozinku za Vaš registrovani nalog kod Vesele Fabrike, koju je teško otkriti kako biste na taj način sprečili druge da je pogode i pristupe vašem nalogu.

7. Promene naše Politike privatnosti

Sve promene koje u budućnosti možemo izvršiti u našoj Politici privatnosti, biće objavljene na ovoj stranici i po potrebi Vam biti prosleđene putem elektronske pošte.

8. Vaša prava

Imate pravo da od nas tražite da ne obrađujemo Vaše lične podatke u marketinške svrhe. To pravo možete ostvariti tako što ćete nas kontaktirati putem podrska@veselafabrika.com.

9. Kontakt informacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom Politikom privatnosti ili bilo kojim servisnim proizvodima, uslugama ili karakteristikama, slobodno nas kontaktirajte putem  podrska@veselafabrika.com .