PRVA ONLINE KAFANA NA BALKANU

eKafana - veseli se sa nama!
Donosimo ti autentične zvuke i atmosferu srpske kafane pravo u tvoj dom. Okupi društvo, naručujte pesme, učestvujte u našem programu. Družimo se sredom i petkom u 20h.

alt
Daleko si od kuće?

Naša pesma stiže i do tebe! Bilo gde u svetu možeš uživati u našem programu!

Nedostaju ti "naši" zvuci?

Pevamo za tebe samo ono pravo! Ono što u srce "gađa"!

Gde za petak veče?

Pravo u eKafanu! Dođi da pevamo, družimo se i smejemo zajedno! Dobar provod na klik od tebe!

alt

Zvezde večeri u eKafani u petak 01.04.2022. Orkestar Panorama

Postani član Vesele Porodice i ne propusti ovo vrhunsko veče u eKafani!

eKafana - SVIRKA UŽIVO!

eKafana je jedinstven koncept programa uživo. U okviru programa koji traje nekoliko sati, naši gosti sviraju i pevaju samo za tebe. Sa svakom novom emisijom dolaze nam drugi izvođači koji izvode kafanske hitove. Tvoje je samo da uživaš, slušaš muziku i veseliš se zajedno sa nama.

GDE?

Bilo gde! Više ne moraš napuštati udobnost svog doma da bi otišao u najbolju kafanu. Sada ona dolazi kod tebe, jer granice nas ne razdvajaju!

KO?

Uvek imamo nove izvođače, koji će sa nadaleko poznatim Orkestrom Panorama i drugim partnerskim bendovima, svirati i pevati za tebe.

ZAŠTO?

Zato što ćeš uživati uz najbolju muziku i najveće kafanske hitove! Čeka te kvalitetan sadržaj i tako dobro društvo, da je ekstra provod zagarantovan.

MOŽEŠ I TI

Ukoliko želiš možeš učestvovati u našem programu. Naruči pesmu, pozdravi nekoga, čestitaj bitne datume svojim prijateljima i rodbini.

NAGRADE

Učestvuj u našem programu kao i u nagradnim igrama! Spremamo fenomenalne nagrade za tebe!

alt

Svake srede!? Tako je! Od sada se družimo i svake srede. Taman da ti "dopunimo" baterije do petka. Pridružite nam se u sredu 30.03.2022. Smiley Band i dobra zabava vas čekaju!

alt

Specijalno za sve članove Vesele porodice sa godišnjim članstvom, pripremili smo PRVU ONLINE ŠKOLU ZA KLAVIJATURISTE! Naučićeš lako i brzo da sviraš klavijature uz četrdeset pažljivo osmišljenih lekcija. Ovo je samo jedna od pogodnosti koje članovi Vesele porodice uživaju! Pridruži nam se!

Ako još uvek nisi član Vesele porodice, to možeš uraditi klikom na dugme ispod:

Postani član
ISPROBAJ BESPLATNO

alt

PIĆE ZA MUZIČARE

POGODILA TE PESMA? ČASTI MUZIKU!

Svako ima neku pesmu zbog koje mu srce zakuca jače, a noge požele da zaigraju! Baš tada, u tom trenutku kada podigneš ruke uvis od meraka, tada je pravi trenutak da častiš muziku i na taj način joj pokažeš da te je dirnula. Ostavi bakšiš lako, vaš konobar Neša, rećiće ti kako!

VESELA PORODICA

alt

KONOBAR NEŠA

PIJANI KONOBAR

Pomalo smotan, ali nezamenjiv! Naš konobar Neša ponekad popije koju čašicu više, valjda ga ponese dobra atmosfera u našoj eKafani, pa mu puno i ne zameramo. Ali to ga nikada nije sprečilo da svoj posao obavi kako treba. Ukoliko naručiš piće, naš Neša će ga odneti za pravi sto, valjda. Uvek veseo i sa novom šalom čeka svakog novog gosta! Uvek nasmejan Neša, voli da kaže da nije gadljiv na dobru pesmu, lepe žene i na bakšiš.

alt

NAGRADNE IGRE

ZAVRTI TOČAK SREĆE

Svake srede i petka vesela ekipa eKafane za tebe sprema iznenađenja. Druži se sa nama, učestvuj u našem četu i saznaj na koji način ostvaruješ pravo na fenomenalne nagrade. One su tu da upotpune tvoj doživljaj i provod u našoj eKafani. Pridruži nam se. Čekamo te!

alt

VESELA ZAJEDNICA

DRUŽENJE NA ČETU

Šta je kafana bez dobrog društva? Naša vesela zajednica se odlično zabavlja na četu naše platforme dok uživa u zvucima omiljenih pesama. To magično mesto, zvano čet, je mesto gde se stiču prijateljstava. Gde se sretnu dva priljatelja, koja se godinama nisu družila i odlazila u kafanu jer ih daljina deli. Možda se rodi i neka nova ljubav? Nikada se ne zna, ali ono što je poznato jeste da je i na četu podjednako veselo, kao i u našoj eKafani.

TVOJ DOMAĆIN ORKESTAR PANORAMA

alt
PREKO 20 GODINA

Naš orkestar na veseljima svira više od 20 godina.

14 ČLANOVA

Ovaj neverovatan sastav čine 14 stalnih članova. I svake godine su sve brojniji.

ŠIROK REPERTOAR

Poznato je da nema note koju ovaj orkestar ne zna da odsvira. Narodna, izvorna, zabavna muzika.


Orkestar Panorama je tvoj domaćin. Ovaj neverovatan sastav čine 14 stalnih članova. Sviraju preko 20 godina. Nema žanra u kojem se oni ne snalaze. Narodna, izvorna, zabavna, kada su oni u pitanju, zaista nije bitno! Jer tamo gde su oni tamo je zabava, a sada sviraju samo za tebe. Zato nemoj oklevati. Pridruži im se!

alt

10% popusta!! Svi članovi Vesele porodice kao jednu od mnogih pogodnosti imaju i 10% popusta na usluge Orkestra Panorama. Mnogo je razloga da postaneš član naše porodice!

Ako još uvek nisi član Vesele porodice, to možeš uraditi klikom na dugme ispod:

Postani član
ISPROBAJ BESPLATNO

UTISCI ČLANOVA

PRATI NAS I PREKO APLIKACIJE

Dok surfuješ društvenim mrežama ili radiš nešto drugo, neka ti u pozadini svira muzika sa eKafane. Za trenutke kada nemaš pristup internetu, možeš gledati reprizu eKafane koju ranije preuzmeš sa aplikacije. Ono što je bitno, aplikacija "Vesela Porodica" je BESPLATNA. Jedan klik je dovoljan da preuzmeš aplikaciju za tvoj IOS ili Android telefon.

alt

POSTANI ČLAN ISPROBAJ BESPLATNO

Odaberi jedan od paketa i otključaj sve pogodnosti naše platforme. Prati uživo programe kao i njihove reprize, pohađaj kurseve i ostvari popust na usluge Vesele Fabrike i Orkestra Panorama. Nema komplikovanih ugovora, naknada za otkazivanje i obaveza. Otkaži online bilo kada, 24 sata dnevno.

alt

KORAK 1

Izaberi godišnji ili mesečni paket

alt

KORAK 2

Napravi nalog - email, ime i šifra

alt

KORAK 3

Unesi detalje za naplatu i završi proces registracije
*za vreme trajanja probnog perioda članstvo se NE naplaćuje

GODIŠNJI PAKET

Osiguraj zabavu na godinu dana i uživaj u privilegijama počasnih članova sa godišnjom pretplatom.
• Pristup svim kursevima koje pripremamo i plasiramo
(za sada kurs klavijature, uskoro i harmonike)
• Ušteda u iznosu od 2 mesečne članarine
• Gledaj reprize tvojih omiljenih programa.
• Ostvari popust 10% na usluge Vesele Fabrike i Orkestra Panorama.

49.99€

Isprobaj sada
7 dana BESPLATNO

MESEČNI PAKET

Otključaj zabavu na mesec dana.
• Gledaj reprize tvojih omiljenih programa.
• Ostvari popust 10% na usluge Vesele Fabrike i Orkestra Panorama.

4.99€

Isprobaj sada
7 dana BESPLATNO

NAJČEŠĆA PITANJA

Da, možeš pratiti isključivo UŽIVO programe.

Uvek možeš to učiniti klikom na link koji se nalazi u opisu videa.

Postoji i posebna mogućnost da budeš gost u našem studiju ili nekoj drugoj lokaciji prilikom snimanja eKafane. Ukoliko se snimanje odvija u restoranu ili kafani, imaš mogućnost da dođeš i uživaš u programu uživo svake srede i petka. Javi se na +381 63 297 014.

Naše emisije kao i njihove reprize možeš gledati na našoj platformi ili preko aplikacije "Vesela Porodica". Dok surfuješ društvenim mrežama ili radiš nešto drugo, neka ti u pozadini svira muzika sa eKafane. Za trenutke kada nemaš pristup internetu, možeš gledati reprizu eKafane koju ranije preuzmeš sa aplikacije. Ono što je bitno, aplikacija eKafane je BESPLATNA. Jedan klik je dovoljan da preuzmeš aplikaciju za tvoj IOS ili Android telefone.

Reprizu emisije mogu da gledaju samo članovi Vesele porodice. Ukoliko još uvek nisi, možeš se prijaviti za članstvo na sledećem linku postani član

Nagradna igra se bazira na tiketima. Kupovinom jednog tiketa, imaš pravo na jedno učešće u nagradnoj igri. Više tiketa, više šansi za nagradu. Članovi koji imaju godišnju ili mesečnu pretplatu na početku svake emisije dobijaju 3 besplatna tiketa.

Mesečna članarina za Veselu porodicu iznosi 4.99 €, godišnja članarina iznosi 49.99 €.